I takt med at markedet for online lån er stigende, så er der der kommet mange låneudbydere til, og det har været svært at navigere i for mange. Med baggrund heri har vi på Nylaan.dk sat os for at gøre markedet mere overskueligt og gennemsigtig for den danske forbruger.

Kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Firma

MN Media

Email

info@nylaan.dk

CVR

34829969

Nylaan

Kildevej
8850 Bjerringbro
Denmark

Vi er medlem af:
Reklamebeskyttelse

Stop Papirspild mærket
Miljøvenligpakning
Finance & Investment Websites - OnToplist.com

Hvorfor Nylaan.dk

Nylaan er en online tjeneste, der sammenligner produkter indenfor den finansielle verden. Siden er ganske gratis at benytte og det er helt uforpligtende. Vores mission er at skabe så stor transparens som muligt indenfor denne produktgruppe:

  1. så vores brugere nemt kan sammenligne og finde det bedste og billgste lån til dem.
  2. Vi er en uafhængig tjeneste – vi behandler de forskellige udbydere ens, og ønsker altid at præsentere de bedste tilbud for vores besøgende.

Hvem er vi?

Nylaan ejes af MN Media som er en enkeltmandsvirksomhed, som er ejet af Mikkel Nielsen.

Nylaan.dk startede i 2015 og har siden skiftet ejer et par gange. Efter den er kommet i hænderne på MN Media så er mission, at vi vil være det bedste sted at sammenlign lån online.

Personerne bag Nylaan.dk arbejder seriøst hver dag med at siden skal blive en succes hos brugerne, så de har lyst til at vende tilbage.

Har du et spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os på info@nylaan.dk

Ansvarsfraskrivelse (Disclaimer)

Nylaan.dk bestræber os altid på at levere de korrekte data til vores besøgende, via opdateringer løbende.

Vi tager dog forbehold for eventuelle fejl og mangler, som kan være relateret til de finansielle produkter vi henviser til, f.eks ændringer i lånebetingelser, renter osv. som vi ikke har opdaget.