Få et Kviklån hurtig og nemt uden at stille sikkerhed. Vi sammenligner alle de bedste låneudbydere, og finder de bedste priser til dig. Med et kviklån modtager du hurtig pengene, om du vil låne dem gennem mobil, eller bare over nettet, har ingen betydning. Du kan låne penge, til det som du står og mangler. Du kan bruge pengene som du låner til hvad som helst.

Långiver
Beløb
Omkostninger
Brugernes favorit
santander-110x20
10.000 - 350.000
Fra 6,1%
ÅOP: Fra 6,8%
Automatisk behandling på ansøgning
mikrokredit
1.000 - 5.000
27,26%
ÅOP: Fra 1023%
Kliklån
5.000 - 40.000
Fra 9,90%
ÅOP: Fra 13,06%
Minimale vilkår - Du skal ikke stille sikkerhed
SparXpres
5.000 - 50.000
23,14%
ÅOP: 27,8%
DER
5.000 - 50.000
Fra 9,90%
ÅOP: Fra 13,06%
Brugernes favorit
selene finans
3.000 - 75.000
Fra 9,99%
ÅOP: Fra 24,5%
Robotlån
3.000 - 75.000
Fra 13,53 %
ÅOP: Fra 24,88%
Lån gratis i 30 dage
Vivus
100 - 7.000
Fra 0%
ÅOP: Fra 0%
Lån rente- og afdragsfrit i 60 dage
leasy minilån
5.000 - 10.000
Fra 9,90%
ÅOP: Fra 15,89%
Trustbuddy
500 - 5.000
Fra 10%
ÅOP: Fra 100%
Lån gratis i 30 dage
Ferratum
500 - 6.000
Fra 0%
ÅOP: Fra 0%

Kviklån oversigt – nye lån tilføjes løbende

Markedet for kviklån er stort og der findes mange låneudbydere med forskellige tilbud. Derfor har vi lavet en oversigt med nogle af de bedste kviklån. Et kviklån er lån man får hurtigt eller ”kvikt”, og går også under andre navne så som quicklån, hurtig lån, sms lån osv. Fælles for dem er, at det er lån som man kan få udbetalt hurtigt, og med beløb varierende fra de små 500 kr. og helt op til 350.000 kr., så der er muligheder for de fleste. Løbetid kan være alt fra 5 dage hvis du lige skal have lidt til resten af måneden og så helt op til 12 måneder.

Renten varierer, men vi er her til at hjælpe dig, så du finder det rigtige lån til dig. Der kommer hele tiden nye lån til, og hvis vi finder nogle gode nye lån bliver de selvfølgelig tilføjet oversigten.

Bedste og billigste kviklån i 2018

Som låntager er man altid interesseret i betale mindst muligt i renter, og vi anbefaler at man bruger oversigten til at få overblikket over alle tilbuddene.

Så simpelt er det at ansøge

  • Du skal bruge dit NemID, og så kan din låneudbydere selv trække de nødvendige kreditoplysninger, hvilket gør processen let og smertefrit, alt sammen online.

Fordelen ved at ansøge om kviklån online, det er at du får svar med det samme. Der er ikke en lang træls venteperiode, hvor du skal vente på svar fra bankrådgiveren. Du slipper også for at blive konfronteret med din bankrådgiver, hvor du ellers skal uddybe hvad du skal bruge pengene til, hvilket kan være ubehageligt, især hvis de tidligere har sagt nej.

Vi ANBEFALER: Lave en ansøgning til flere låneudbydere, og øg dine chancer for et lån. Ansøgningen er 100% gratis og helt uforpligtende

Hvem kan få et lån – Er kviklån trods rki muligt?

Det er ganske vist lettere at få et lån online, men der er alligevel nogle klassiske krav til dig der ønsker at optage et kviklån.

  • Du skal være danskstatsborger og have folkeregisteradresse i Danmark
  • Normalt skal du have en min. alder på 20, 21 eller 25 år
  • Have dig eget NemID
  • Have en fast indtægt
  • Du må ikke være registret i RKI

Det er en hindring at være registret i RKI!

Kravet om at man ikke må være registret i RKI er gældende hos alle online lånevirksomheder. Det er altså ikke muligt at optage et lån når man er registret i RKI.

Andre krav kan variere fra sted til sted. Se derfor altid på hvilke krav der stilles inden du ansøger, så du ikke bruger tid på noget du alligevel ikke får godkendt.

Lån som studerende

Hvis du er studerende kender du sikkert til det at mangle penge i ny og næ, da en SU er lille og husleje og andre udgifter ofte er høje, så kan et kviklån være en metode til få råd til nogle ting som er nødvendige i en periode.

Når studiet er overstået vil indtjeningen blive markant højere, hvis du er medlem af en a-kasse er du i hvert fald garanteret dagpenge, men de fleste får et job ganske hurtigt.

Inden man tager t lån skal man altid overveje om det er nødvendigt? Det kan godt tage noget tid inden man har afbetalt hele lånet, men er der et godt tilbud, så kan du hurtigt slå til ved at ansøge nu, og forsøde tilværelsen med et samme.

Få et kviklån gratis – mulighed for rentefrit lån i op til 30 dage

Et gratis lån er et lån uden renter og gebyrer. Står du og skal låne første gang, så kan du komme i betragtning til disse lån hos en håndfuld udbydere. Typisk har man en løbetid på 30 dage, og betales lånet tilbage inden da, så er lånet gratis. Det er dog vigtigt at betale lånet tilbage til tiden, ellers kommer der renter og gebyrer på som der normalt er på lån. Beløbene man kan låne gratis plejere at være på max 20.000 kr., men se mere i vores oversigt.

Står du og mangler penge hurtigt og kan betale dem tilbage indenfor 30 dage, så er de gratis lån et godt tilbud hvis dy står og har akutte udgifter til reparationer i hjemmet, julegaver eller noget helt tredje

Hvad er renten generelt?

Renten er afhængig af en række faktorer, det er bl.a. Løbetid samt størrelsen på lånet. Generelt skriver låneudbyderne at renter ligger indenfor et bestemt interval, det kan f.eks. være 5-10 %, men der er ingen der har tilbud på en helt fast rente. Dette skyldes at renten også sættes ud fra nogle oplysninger om dig, som indhentes i selve ansøgningen, mere præcist kan det kaldes en hurtig kreditvurdering. Det er med til at låne virksomheden kan sætte dig i en kategori alt efter hvor stabil din økonomi ser ud. Jo større risiko for at du ikke overholder tilbagebetalingerne, jo højere rente sættes der ind i tilbuddet.

Vi forsøger altid at finde de bedste tilbud til vores brugere, se derfor vores kviklån oversigt øverst.